Registracija i podešavanje naloga

Prvo što morate da uradite jeste da se registrujete na sajtu www.gather.rs. Unesite validnu email adresu jer ćete morati da potvrdite vaš nalog.

Kada se registrujete, potvrdite vaš nalog prateći uputstva koja ste dobili na email koji ste uneli prilikom registracije.

Sada ste uspešno registrovani. Ulogujte se na sajt i kliknite na svoj username a zatim iz padajućeg menija odaberite opciju PROFIL.

Nakon toga potrebno je da pronađete polje na vašem profilu gde piše "Steam ID" i da kliknete na ikonicu steama pored tog polja.

Otvoriće vam se novi prozor u kojem treba da unesete svoj steamID za igru CS:GO ili da unesete URL link svog steam accounta.

Sačuvajte izmene i uspešno ste završili podešavanje vašeg profila.

Kako igrati

U navigacionom delu sajta kliknite na dugme PLAY a zatim odaberite jedan od ponuđenih modova igre (1v1, 2v2, 3v3 ili 5v5).

Nakon toga odaberite željenu lokaciju servera i mapu koju želite da igrate.

Kada završite samo kliknite na dugme PLAY i uspešno ste se dodali na mec.

Kada aplicira dovoljan broj igrača za mod koji ste i vi odabrali začuće se zvučni signal koji će vas obavestiti da je meč spreman i sada morate potvrditi meč tako što cete kliknuti na dugme SPREMAN.

Nakon što svi dodati igraci potvrde da su spremni za meč pojaviće vam se dugme CONNECT preko kojeg direktno ulazite u igru CS:GO i na server gde će meč biti odigran.

Takođe, biće vam ponuđena i IP adresa tako da se možete konektovati i direktno iz CSa preko konzole.

Sada meč može da počne.

Srećno i uživajte u igri!

Pravila

Dužni ste da se konektujete na svaki meč na koji ste se dodali, u protivnom ćete biti banovani automatski na 3 sata a trajanje svakog narednog bana u istoj nedelji će biti dupliran.

Dužni ste da odigrate svaki meč do kraja odnosno dok vas server ne diskonektuje. Za napuštanje meča pre vremena takođe sledi ban.

Na Gather serverima je zabranjeno psovanje, vređanje, širenje mržnje, diskriminacija, team kill, namerno sabotiranje ili ometanje drugih igrača.

Ukoliko se diskonektujete sa meča iz bilo kog razloga, imate rok od 5 minuta da se vratite na meč ili ćete biti banovani. Ukoliko se diskonektujete 3 puta u toku istog meča automatski ćete dobiti ban za server abuse.

Zabranjen je svaki vid varanja, zloupotrebe, korišćenja skripti, cheata ili bilo kojih pomagala.

Zabranjeno je komunicirati sa igračima iz protivničkog tima na bilo koji način osim na ingame chatu. Dakle ts3, skype, steam, fb i slični vidovi konverzacije sa igračima iz suprotne ekipe će rezultirati permanent banom sa našeg sistema.

Problemi i podrška

Ukoliko imate problema ili postoje neke nejasnoće u vezi sa bilo kojim segmentom gather sistema, servera, pravila,

možete se obratiti članovima Gather Supporta koje možete pronaći na sajtu tako što ćete iz navigacionog dela odabrati polje IGRAČI a zatim GATHER SUPPORT.

Takođe, kao podrška vam služi i naš forum kao i steam i facebook grupa. 24 casa dnevno, 7 dana u nedelji, mi smo tu za vas.